De agile kookstudio

1/1

Wat ga je beleven?

De wereld om ons heen verandert steeds sneller, dit vraagt om flexibel en wendbaar ondernemen. Een manier van organiseren die je vast wel eens hebt gehoord is Agile. Maar wat is dat eigenlijk?     

 

Agile betekent letterlijk behendig en lenig. Het is een aanpak waarbij flexibiliteit voorop staat en je leert snel in te spelen op veranderende omstandigheden tijdens een opdracht, project etc.

 

'De Agile kookstudio' is een leuke manier om kennis te maken met het Agile gedachtegoed en de principes van de SCRUM methodiek. Met het koken creëren we een praktijksetting die een ieder begrijpt, voor de nodige ontspanning zorgt en teamdynamiek naar boven laat komen. De Agile kookstudio is een training en kookworkshop ineen.

Combineren mogelijk:

- Borrel

- Transport 

Vanaf € 125,00 per persoon excl. BTW

Informatie

 

Vanaf 8 personen

4 uur durende training

Locatie: op bijna elke locatie mogelijk

 

 

Vanaf € 125,00 per persoon excl. BTW
 

Inclusief

  • Trainer

  • Trainingsmateriaal

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

aanbevolen 

aanbevolen 

de sales missie

Sales, een belangrijk onderdeel voor ontzettend veel organisaties. Leer verkoopgericht denken en doen tijdens de training 'De sales missie'. 

aanbevolen 

Het storyboard

Ga aan de slag tijdens deze training met het klantgericht communiceren aan de hand van het storyboard. Klantgericht communiceren vraagt om inzicht in veranderend klantgedrag.

aanbevolen 

De stimulatie

Met de training, de simulatie, leer jij organiseren en sturen. De simulatie is een unieke methode om inzicht te krijgen in het talent binnen de organisatie.

Met dtevents volgen wij de RIVM-richtlijnen.

©2020 dtevents | Lagendijk 3 | 1541 KA | Koog aan de Zaan | KVK 67943268 | 085-747 04 76

Dtevents