dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Dancing on the street

1/3

Dancing on the street

Inclusief

  • Instructeur

  • Koptelefoon

  • Muziek

  • Diner 

Vanaf 10 personen

1,5 uur durende activiteit

Mogelijk in de Zaanstreek

               Vanaf € 25,00 excl. btw 

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

In het kort:

Ga samen met jouw collega’s de uitdaging aan, zet een koptelefoon op je hoofd en laat de silent disco maar beginnen! Wie weet zie jij verborgen talenten.

 

Uitgebreide omschrijving:

Je hoort het steeds vaker, een stille disco of een silent disco. Een silent disco is een concept waarbij het feestende publiek met draadloze koptelefoons mee kan luisteren met de dj of soms zelfs met een live band.

Het eerste teken van een silent disco was in een Finse scienefiction film in 1969, waarin de karakters een koptelefoons droegen op een feestje, in die tijd werd het concept nooit echt doorgebroken. In 2002 was er een Nederlander die het concept neerzette, de stille disco werd geboren.

Tijdens de disco word er gebruikt gemaakt van een accu met een zender die aangesloten kan worden met een muziekbron. Beleef samen met jouw collega’s de dag van je leven. Al dansend en zingend over straat met een koptelefoon op je hoofd en niet alleen, maar samen met je collega’s. Gek? Nee, vooral heel erg leuk! Wie weet zie jij verborgen talenten.

Zodra de silent disco voorbij is zal de instructeur jullie meenemen naar het restaurant. Hier zullen jullie gezamenlijk met z’n allen gaan dineren. Tijdens het diner kunnen jullie gaan praten over de nieuwste dance moves van je collega’s en natuurlijk die van jezelf. De silent disco kan ook worden afgesloten met een borrel. Jullie kunnen dan gezellig gaan borrelen en genieten van verschillende soorten kleine hapjes

 

Combineren mogelijk:

- Transport

- Diner

- Borrel

  Vanaf

€ 35,00

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.