Dagje zeilen

1/2

Informatie

 

Vanaf 10 personen

4 uur durende activiteit

Locatie: Markermeer

 

 

Vanaf € 100,00 per persoon excl. BTW
 

Inclusief

  • Schipper, matroos en gastvrouw.

  • 2 koffie, thee en krentenmik

  • Lunch Stuurboord inclusief koffie, thee en melk

  • Bezoek aan havenplaats op eigen gelegenheid

  • Borrelgarnituur van Van Dobben

  • 5 consumpties per persoon van de nationale bar

Wat ga je beleven?

Zeilen is een techniek van beweging over het water door windkracht op een zeilschip, met een zeilwagen over land. De kracht van de wind en richting van de inkomende wind doen beweging ontstaan via het zeil. Zeilen op het Markermeer is een bijzondere ervaring. Het Markermeer is zo uitgestrekt dat bij het wegvaren uit de haven de andere kust niet te zien is.

Als gasten worden jullie uitgenodigd met de schipper en matroos het schip te zeilen. Doe allemaal actief mee met het zeilen of geniet van de activiteiten om jullie heen.

De schipper, matroos en de gastvrouw zullen jullie allemaal welkom aan boord heten. Bij het ontvangst krijgen jullie 2 kopjes koffie/thee en een krentenmik. Zodra iedereen voorzien is van een kop koffie/thee, zal er een welkomstwoordje worden gegeven en een instructie over de omgeving en over de sportieve en comfortabele zeiltocht op het Markermeer.

Rond lunchtijd zal er een lunch worden geserveerd, de lunch is inclusief koffie, thee en melk. Iedereen kan  weer even op adem komen van het zeilen. Ieder persoon mag 5 consumpties nuttigen van de nationale bar en er zal borrelgarnituur van Van Dobben worden uitgeserveerd. Wij kunnen er voor zorgen dat jullie worden opgehaald en gebracht worden naar het Markermeer, en vervolgens weer worden teruggebracht. Vraag hiervoor een offerte bij ons op. 

Combineren mogelijk:

  • Transport

  • Diner

  • Borrel

Vanaf € 100,00 per persoon excl. BTW

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg

aanbevolen 

DQOA2444.JPG

Speurtocht door de Zaanstreek

Altijd al meer willen weten over bepaalde gebouwen, gewoontes of andere zaken van de Zaanstreek? Stap nu met je team op de fiets (gebruik van eigen fiets is mogelijk) voor een leuke en eigenzinnige speurtocht.

aanbevolen 

groepen fiets.jpg

Speuren en dineren 

Toeren door Amsterdam op de fiets en ondertussen leuke opdrachten uitvoeren met je team. Dit is een leuke vorm van teambuilding, waarbij je je collega's op een andere manier leert kennen. 

aanbevolen 

Expeditie-Robinson-vrijgezellenfeest3.jp

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson draait om doorzettings-vermogen, kennis en sportiviteit. Ga de strijd aan met uitdagende proeven en verdien per kamp de meeste punten. Overleef de stemronde op de eilandraad en ga door naar de finale!