dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Dagje zeilen

Dagje zeilen

Vanaf 10 personen

4 uur durende vaartocht

Mogelijk in het Markermeer
 

                          Vanaf € 100,00 excl. btw 

Inclusief

  • Schipper, matroos en gastvrouw.
  • 2 koffie, thee en krentenmik
  • Lunch Stuurboord inclusief koffie, thee en melk
  • Bezoek aan havenplaats op eigen gelegenheid
  • Borrelgarnituur van Van Dobben
  • 5 consumpties per persoon van de nationale bar
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

In het kort:

Dagtocht zeilen over het mooie IJsselmeer? Wij zorgen voor een sportief en comfortabele zeiltocht. Doe actief mee met het zeilen of geniet van de activiteiten om je heen! Voor groepen vanaf 10 tot 300 personen.

 

Uitgebreide omschrijving:

Zeilen is een techniek van beweging over het water door windkracht op een zeilschip, met een zeilwagen over land. De kracht van de wind en richting van de inkomende wind doen beweging ontstaan via het zeil. Zeilen op het Markermeer is een bijzondere ervaring. Het Markermeer is zo uitgestrekt dat bij het wegvaren uit de haven de andere kust niet te zien is.

Als gasten worden jullie uitgenodigd met de schipper en matroos het schip te zeilen. Doe allemaal actief mee met het zeilen of geniet van de activiteiten om jullie heen.

De schipper, matroos en de gastvrouw zullen jullie allemaal welkom aan boord heten. Bij het ontvangst krijgen jullie 2 kopjes koffie/thee en een krentenmik. Zodra iedereen voorzien is van een kop koffie/thee, zal er een welkomstwoordje worden gegeven en een instructie over de omgeving en over de sportieve en comfortabele zeiltocht op het Markermeer.

Rond lunchtijd zal er een lunch worden geserveerd, de lunch is inclusief koffie, thee en melk. Iedereen kan  weer even op adem komen van het zeilen. Ieder persoon mag 5 consumpties nuttigen van de nationale bar en er zal borrelgarnituur van Van Dobben worden uitgeserveerd. Wij kunnen er voor zorgen dat jullie worden opgehaald en gebracht worden naar het Markermeer, en vervolgens weer worden teruggebracht. Vraag hiervoor een offerte bij ons op. 

Combineren mogelijk:

- Transport

- Diner

- Borrel

  Vanaf 

€ 100,00

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.