Dagarrangementen

Heb je altijd al eens de droom gehad om met een pijl en boog te willen schieten op een collega? Wij zorgen dat deze droom werkelijkheid wordt. Al onze sport- en spel activiteiten zijn te combineren met bijvoorbeeld een gezellig borrel of een feestavond. Wilt je dit in Haarlem, Hilversum, Utrecht, Zaandam of Amsterdam? Bij ons maakt de locatie niet uit. Wij beschikken over vele locaties. De activiteiten zijn te boeken voor kleine en grote groepen. 

Kies uit onderstaande dagarrangementen:

i am amsterdam in geheel.jpeg

Speuren en dineren in Amsterdam

Toeren door Amsterdam op de fiets en ondertussen leuke opdrachten uitvoeren met je team. Dit is een leuke vorm van teambuilding, waarbij je je collega's op een andere manier leert kennen. Aan het einde van de tocht wordt de winnende team bekend gemaakt, dit alles gecombineerd met een diner. 

Duur

Minimaal

4 uur

12 personen

Vanaf

€ 45,00 p.p.

DSC_0007.JPG

Chocolate river tour

Met de Chocolate River Boot vaar je dwars door de geschiedenis heen. Aan de hand van de fabrieken en molens langs de Zaan, prachtige verhalen en verschillende proeverijen onder leiding van een chocolade-sommelier krijg je een goed beeld van de geschiedenis van de cacao.

Duur

Minimaal

3 uur

30 personen

Vanaf

€ 28,50 p.p.

Heineken-Experience.jpg

Happen & tappen in Amsterdam

Amsterdam is mooi en heeft vele gezichten. Wanneer je wandelt door de smalle straatjes, stilstaat bij de kerken of de pakhuizen bekijkt vanaf de grachten van Amsterdam. Wij bieden nu een uniek arrangement aan in Amsterdam waarbij je heerlijk kan happen en ook tappen.

Duur

Minimaal

6 uur

25 personen

Vanaf

€ 59,00 p.p.

TIH_iride_tulpenveld.tif

Ontdek Holland vliegensvlug

Vlieg door het prachtige Nederland met de spectaculaire 5D ervaring, kom langs onder andere Texel en de Zaanse Schans. Stap vervolgens in een boot en zie het mooie Amsterdam. Eindig vervolgens met een goede lunch of een smakelijk diner. 

Duur

Minimaal

6 uur

25 personen

Vanaf

€ 59,00 p.p.