Workshop sushi maken

Informatie

Vanaf 15 personen
3,5 uur durende workshop
Locatie: op bijna elke locatie mogelijk

Vanaf € 62,50 per persoon excl. BTW

Inclusief:

  • Kok(s)

  • Materiaal

  • Ingrediënten

Wat ga je beleven?

Sushi is een zeer populair gerecht dat komt uit Zuidoost Azië. Sushi bestaat uit rijst en zeewier gecombineerd met vis, ei en groente. De sushi kan naar smaak worden gedoopt in sojasaus die in Japan bij vrijwel elk gerecht wordt geserveerd. Een andere bij sushi veel geserveerde smaakmaker is wasabi, dit is een groene, pittige pasta gemaakt van de wasabia japonica-wortel. De pasta is scherp en vol van smaak. Als bijgerecht wordt er meestal gari geserveerd, dunne plakjes ingemaakte gember.

De workshop zal bestaan uit het maken van verschillende soorten sushi met verschillende soorten vis en groente. Je leert te koken met rijstwijn, rijstazijn, nori, verse soorten vis en vele andere ingrediënten. Vervolgens zal je leren hoe je de sushi op moet rollen en vervolgens moet snijden.

Samen koken en samen eten is een ontspannende en leerzame bezigheid, maar ook vooral een uitdaging. Onder een goede begeleiding van onze koks zet je samen met jouw collega’s de lekkerste sushi op tafel, en krijg je veel informatie over de beste materialen en ingrediënten je kunt gebruiken.

Deze 3,5 uur durende workshop kan op elke locatie plaatsvinden, zelfs op het kantoor van je werk. Komen jij en je collega’s niet over de locatie uit? Wij zorgen dan voor een locatie die helemaal afgestemd is op jullie wensen en eisen.

Vanaf € 62,50 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur

aanbevolen 

Capoeira

Workshop cocktails shaken

Heb je altijd al willen leren hoe je de lekkerste en mooiste cocktails kunt maken? Dan kun je een cocktail workshop volgen. Tijdens de cocktail workshop leer je de lekkerste cocktails zelf shaken. Tijdens de workshop leer je twee cocktails en een lekker shotje maken. Een leuk en vooral ook heel erg lekker teamuitje.

aanbevolen 

Capoeira

Workshop flamkuchen maken

Als er mensen over de vloer komen, wil je ze natuurlijk wel goed verzorgen. Maar wat moet je nou voor lekkers maken voor jouw gasten? Flamkuchen natuurlijk... iets wat je niet vaak voorbij ziet komen. Na deze leuke workshop, kun je de lekkerste flamkuchen maken. Het ideale teamuitje.