Workshop cocktails shaken

Informatie

Vanaf 15 personen
1,5 uur durende workshop
Locatie: op bijna elke locatie mogelijk

Vanaf € 22,50 per persoon excl. BTW

Inclusief:

  • Pro bartender(s)

  • Materiaal

  • Ingrediënten

Wat ga je beleven?

Een cocktail is een lekker drankje gemengd met verschillende al of niet alcoholische dranken, limonades en vruchtensappen. Er worden vaak kleurige mengsels gemaakt en het liefst wordt de cocktail in een speciaal glas geserveerd en gecodeerd. Laat je fantasie los met verschillende soorten fruit en decoraties.

Hoeveel cocktails bestaan er? Welke cocktails zijn er allemaal? Wat zijn de populairste? En hoe maak ik deze? Tijdens deze anderhalf uur durende workshop zullen speciale pro bartenders jouw omtoveren tot een echte cocktailshaker. Zij zullen jouw advies geven en je de basis leren van het maken van een echte cocktail.

Je zult uiteindelijk twee cocktails gaan maken, maar je leert ook hoe je een lekkere shooter kunt maken. Mocht je toch meer cocktails willen shaken dan 2 cocktails? Dat kan, het is volledig op jouw wensen en eisen gericht. Zodra je de allerlekkerste cocktails gemaakt hebt, is het tijd om ze lekker te gaan proeven.

Wil je deze workshop graag combineren? Bij ons is alles mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een geheel verzorgd diner. Hier kun je eerst volop genieten van het eten, en vervolgens word je omgetoverd in een echte cocktailshaker en ga je aan de slag achter de bar en laat je al je fantasie los! Deze workshop is op (bijna) elke locatie mogelijk, kom je er zelf niet uit? Wij zullen je helpen met het vinden van dé perfecte locatie voor de cocktail workshop.

Vanaf € 22,50 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur

aanbevolen 

Capoeira

Workshop flamkuchen maken

Als er mensen over de vloer komen, wil je ze natuurlijk wel goed verzorgen. Maar wat moet je nou voor lekkers maken voor jouw gasten? Flamkuchen natuurlijk... iets wat je niet vaak voorbij ziet komen. Na deze leuke workshop, kun je de lekkerste flamkuchen maken. Het ideale teamuitje.

aanbevolen 

Capoeira

Workshop sushi maken

Hou je ook zo van sushi maar vind je het lastig om zelf te maken? Tijdens deze workshop leer je zelf sushi te rollen. Nadat je klaar bent met het maken van de sushi, kun je deze uiteraard proeven. Een leuke win-win situatie. En natuurlijk een geweldig teamuitje.