Graffiti workshop

Informatie

Vanaf 10 personen
1 uur durende workshop
Locatie: op bijna elke locatie mogelijk

Vanaf € 275,00 excl. BTW

Inclusief:

  • Instructeur

  • Materiaal

Wat ga je beleven?

Graffiti is een kunstvorm die wordt uitgevoerd met spuitbussen. Deze lastige techniek kan jullie worden aangeleerd. Graffiti is één van de elementen van de hiphopcultuur. Graffiti is een kunstvorm die wordt gebruikt om een statement te maken of een boodschap over te brengen. Door middel van het spuiten met graffiti spuitbussen worden er teksten en afbeeldingen op een sierlijke wijze aangebracht op de muur.

Tijdens de 1 uur durende workshop is er veel ruimte voor ideeën over groep- of individuele kunstwerken. Je wordt stap voor stap begeleid door professionele instructeurs in de technische en creatieve aspecten door professionele graffiti kunstenaars.

Er kan gekozen worden om ieder een eigen kunstwerk te laten maken, maar het is natuurlijk ook mogelijk om gezamenlijk één heel groot kunstwerk te creëren. Op een creatieve en leuke manier het teamgevoel versterken door samen te werken aan een creatief kunstwerk.

Deze workshop is op (bijna) alle locaties mogelijk, ook kan deze workshop gecombineerd worden met bijvoorbeeld een lunch, diner of borrel. Zo zijn er nog tal vol mogelijkheden, vraag hiervoor een offerte bij ons aan.

Vanaf € 275,00 excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

Online Pictionary quiz

Laat jou fantasie los en maak de mooiste en gekste tekeningen. Raad samen met jouw collega's de tekening van je teamgenoot. Teken binnen de tijd op het whiteboard in de online omgeving en win samen met jouw team deze Pictionary quiz.

aanbevolen 

Capoeira

Online kookworkshop

Niet uit eten kunnen, wel lekker willen eten, maar geen inspiratie meer?
Laat je meenemen op een culinaire reis door je eigen (privé) kok. Tijdens deze online workshop ga je samen met je collega’s een nieuw gerecht maken en leer je de fijne kneepjes van het vak.

aanbevolen 

Capoeira

Online workshop fotografie met je smartphone

Krijg tips & tricks van een influencer over hoe je de mooiste foto’s thuis maakt of rustig in de natuur.
Log in op een veilige online omgeving en laat je samen met je collega’s inspireren en
laat volgers op Instagram beslissen wie de mooiste foto heeft gemaakt met zijn/haar smartphone.