Bumperball

Informatie

 

Vanaf 10 personen

1 uur durende activiteit

Locatie: op bijna elke locatie mogelijk

 

 

Vanaf € 20,00 per persoon excl. BTW
 

Inclusief:

  • instructeur

  • Materiaal

  • verschillende spelvormen

  • Flesje water + energiereep

Wat ga je beleven?

Beleef nu hèt potje voetbal van dit moment en ga de strijd aan met al je collega’s. Maak voor eens en altijd uit welk team het beste is. Een potje voetbal zoals je het nog nooit hebt meegemaakt, dat komt omdat de wedstrijd weinig regels kent.

Hijs jezelf in de opgeblazen bal, maak een sprintje, beuk al je tegenstanders tegen de grond en probeer te scoren zoals bij normaal voetbal. Het mooiste aan dit spel is dat dit geen pijn doet,dat komt doordat je je bevindt in een grote doorzichtige bubbel dat wel tegen een stootje kan.

Bumperball is geschikt voor groepen van jong en oud, iedereen kan mee doen. Bumperball kan overal gespeeld worden, zelfs op een (kunst)grasveld of in een sporthal. Geen kopzorgen over het regelen van de activiteit. Met onze instructeurs verzorgen wij onze clinics met verschillende spelvormen.

Wij zullen ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Voor het spel zal gaan beginnen wordt alles klaargezet door de instructeur, en dan is het tijd om echt te gaan beginnen! Na afloop wordt alles weer opgeruimd en netjes achtergelaten.

Zijn jouw collega’s zo sportief? Combineer Bumperball dan met een ander activiteit. Natuurlijk kan Bumperball ook gecombineerd worden met een borrel of diner. Vraag hiervoor een offerte bij ons aan.

€ 20,00 20 personen of meer

€ 22,50 13 tot 19 personen

€ 25,00  8 tot 12 personen

Combineren mogelijk:

  • Ander activiteit

  • Vergadering

  • Borrel

Vanaf € 20,00 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur

aanbevolen 

Capoeira

workshop capoeira

Capoeira is een Braziliaanse dans- en vechtkunst. De workshop start met een korte kennismaking en introductie voordat jullie aan de slag gaan.

aanbevolen 

strand_iphone.jpeg

Fotografie met je smartphone

dtevents heeft een creatieve workshop ontwikkeld waarbij je in twee en een half uur alle tips and tricks leert om foto’s met je smartphone te maken. 

aanbevolen 

Zingende vrouw met koptelefoon_dtevents.

Online silent disco

Show je dansmoves en schreeuw je keel schor op jouw guilty pleasure songs. Geen geluidsoverlast voor je gezinsleden of je buren en toch heerlijk van deze – met zorg – uitgekozen muziek genieten. Koptelefoon op en voetjes van de vloer!