dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Bumperball

Bumperball

Vanaf 10 personen

1 uur durende activiteit

Op (bijna) elke locatie mogelijk
 

                Vanaf € 20,00 excl. btw 

Inclusief

  • Instructie van gecertificeerde 

  • Opgeblazen ballen

  • Verschillende spelvormen

  • Flesje water + energiereep

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

In het kort:

Bumperball is meer dan gewoon een potje voetbal. Het is een activiteit waarbij je grenzen worden opgezocht. Plezier is zeker aanwezig tijdens dit fantastische spel! Werk samen met je collega’s en gooi de tegenstanders omver om vervolgens het winnende doelpunt te scoren.

 

Uitgebreide omschrijving:

Beleef nu hèt potje voetbal van dit moment en ga de strijd aan met al je collega’s. Maak voor eens en altijd uit welk team het beste is. Een potje voetbal zoals je het nog nooit hebt meegemaakt, dat komt omdat de wedstrijd weinig regels kent.

Hijs jezelf in de opgeblazen bal, maak een sprintje, beuk al je tegenstanders tegen de grond en probeer te scoren zoals bij normaal voetbal. Het mooiste aan dit spel is dat dit geen pijn doet,dat komt doordat je je bevindt in een grote doorzichtige bubbel dat wel tegen een stootje kan.

Bumperball is geschikt voor groepen van jong en oud, iedereen kan mee doen. Bumperball kan overal gespeeld worden, zelfs op een (kunst)grasveld of in een sporthal. Geen kopzorgen over het regelen van de activiteit. Met onze instructeurs verzorgen wij onze clinics met verschillende spelvormen.

Wij zullen ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Voor het spel zal gaan beginnen word alles klaargezet door de instructeur, en dan is het tijd om echt te gaan beginnen! Na afloop word alles weer opgeruimd en netjes achtergelaten.

Zijn jouw collega’s zo sportief? Combineer Bumperball dan met een ander activiteit. Natuurlijk kan Bumperball ook gecombineerd worden met een borrel of diner. Vraag hiervoor een offerte bij ons aan.

€ 20,00 20 personen of meer

€ 22,50 13 tot 19 personen

€ 25,00  8 tot 12 personen

Combineren mogelijk:

- Ander activiteit

- Vergadering

- Borrel

  Vanaf

€ 20,00

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.