Blokarten

1/1

Informatie

 

Vanaf 12 personen

2 uur durende activiteit

Locatie: Wijk aan Zee

 

 

Vanaf € 35,00 per persoon excl. BTW
 

Inclusief

 • Instructie van gecertificeerde 

 • Blokart

 • Zeilgrootte passend bij windkracht

 • Live on-board support radio

 • Een race overall

 • Een helm

 • Sand goggles (bril)

 • Borrel na blokarten

Wat ga je beleven?

Laat je meevoeren door de wind op het strand in Noord-Holland. Samen met je collega's ga je de strijd aan met de krachten van de natuur. Heb jij het in je om je in de blokart over het strand te laten voeren naar de finish. Kijken wie van je collega's het beste is na de uitgebreide en professionele uitleg van je instructeur. Deze blokarts hebben zeilen die al vanaf 10 knopen jou over de zandvlakte kunnen laten voortbewegen. De zeilen zijn extra groot, waardoor je niet veel nodig hebt en je snel deze leuke activiteit samen met je collega's kan gaan doen.

Dit arrangement bestaat uit een uitgebreide instructie van een professionele instructeur, een uur blokarten, waarbij de karts verdeeld worden over het aantal personen en daarna een borrel in een gezellige strandtent waarbij sfeer en kwaliteit hand in hand gaan.

Heb je een grotere groep of is blokarten geen optie? Wij hebben ook andere activiteiten waardoor je de groep kan uitbreiden én personen die niet in staat zijn om te blokarten ook kan laten genieten van dit moment aan het strand.

 

Belangrijk!

De sport is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. Niet alleen de wind is een belangrijke factor, maar ook de kans op onweer is een belangrijke factor die meespeelt bij het wel of niet door laten gaan. Bij kans op onweer en vooral bliksem moet zelfs bij het kleinste risico gekozen worden voor de veiligste oplossing. Daarnaast houden we de voorspellingen in de gaten wat betreft de windkracht.

Combineren mogelijk:

 • Lunch

 • Diner

 • Borrel

Vanaf € 35,00 per persoon excl. BTW

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg

aanbevolen 

scooter op de dijk.jpg

E-fatbike

Stap op een stoere E-Fatbike en maak een prachtige rit door de omgeving van de Zaanstreek.
Speur samen met je collega's naar de antwoorden en maak nieuwe herinneringen.

aanbevolen 

CVN-140903-0297-768x512.jpg

surfstimulator

Stap samen met je collega's op een surfplank en surf over de kunstmatige golven. Mooi weer of niet, hier hoeven jij en je collega's geen zorgen over te maken dit is namelijk indoor!

aanbevolen 

MTMN-20190424-173050-3-bewerkt.jpg

Lasergamen

Daag je collega's uit voor twee potjes lasergamen. Lasergamen is de perfecte uitdaging voor het verhogen van de teamspirit. Tussen de sessies door is het tijd voor een lekker drankje en een borrelhapje.