dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

 • LinkedIn
 • logo-facebook
 • instagram-circle-logo-2_large

Blokarten op het strand

In het kort:

De wind in je haren en de zee op steenworp afstand. Wat een combinatie! Na een training, vergadering of een ander zakelijk activiteit waarbij aandacht een must is, kan dit een heerlijke verfrissende activiteit zijn aan het strand. Wij organiseren deze leuke (break-out) activiteit op het strand in Noord-Holland.

 

Uitgebreide omschrijving:

Laat je meevoeren door de wind op het strand in Noord-Holland. Samen met je collega's ga je de strijd aan met de krachten van de natuur. Heb jij het in je om je in de blokart over het strand te laten voeren naar de finish. Kijken wie van je collega's het beste is na de uitgebreide en professionele uitleg van je instructeur. Deze blokarts hebben zeilen die al vanaf 10 knopen jou over de zandvlakte kunnen laten voortbewegen. De zeilen zijn extra groot, waardoor je niet veel nodig hebt en je snel deze leuke activiteit samen met je collega's kan gaan doen.

Dit arrangement bestaat uit een uitgebreide instructie van een professionele instructeur, een uur blokarten, waarbij de karts verdeeld worden over het aantal personen en daarna een borrel in een gezellige strandtent waarbij sfeer en kwaliteit hand in hand gaan.

Heb je een grotere groep of is blokarten geen optie? Wij hebben ook andere activiteiten waardoor je de groep kan uitbreiden én personen die niet in staat zijn om te blokarten ook kan laten genieten van dit moment aan het strand.

 

Belangrijk!

De sport is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. Niet alleen de wind is een belangrijke factor, maar ook de kans op onweer is een belangrijke factor die meespeelt bij het wel of niet door laten gaan. Bij kans op onweer en vooral bliksem moet zelfs bij het kleinste risico gekozen worden voor de veiligste oplossing. Daarnaast houden we de voorspellingen in de gaten wat betreft de windkracht.

Combineren mogelijk:

- Lunch

- Diner

- Borrel

 

Blokarten op het strand

Vanaf 12 personen

2 uur durende activiteit                          Mogelijk in Wijk aan Zee

                                             Vanaf € 35,00 excl. btw 

Inclusief

 • Instructie van gecertificeerde 

 • Blokart

 • Zeilgrootte passend bij windkracht

 • Live on-board support radio

 • Een race overall

 • Een helm

 • Sand goggles (bril)

 • Borrel na blokarten

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

 Vanaf

€ 35,00

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.