dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Unieke bedrijfsuitjes

dtevents organiseert de leukste bedrijfsuitjes op maat in Noord-Holland. Wij regelen jouw uitje van A tot Z!

Wij zijn van mening dat het belangrijk is om eens in de zoveel tijd de dagelijkse routine van het werk te doorbreken, door samen een leuke dag, meerdere dagen, middag of avond te hebben. Het samenzijn zorgt voor een goede werksfeer en gemotiveerd personeel. Ook leer je jouw collega’s op een andere manier kennen.

Wij nemen de organisatie uit handen, maar hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
dtevents heeft namelijk scherpe afspraken gemaakt met haar partners. Daarnaast bieden wij altijd één vast contactpersoon en eigen begeleiding.

 

Divers aanbod

dtevents organiseert uiteenlopende bedrijfsuitjes aan de hand van jouw specifieke wensen. Tijdens een vrijblijvend gesprek stellen wij vragen, luisteren wij aandachtig en adviseren wij jou. Ons creatief team organiseert onder andere actieve spellen, workshops, fietstochten, feesten en volledige programma's voor meerdere dagen inclusief overnachting en vervoer. Wij beschikken over een groot aantal unieke vergaderlocaties en evenementenlocaties, maar organiseren uiteraard jouw uitje ook bij je op locatie. 

Sport & Spel
Sport & Spel
Speurtochten
Speurtochten
Teambuilding
Teambuilding
Op het water
Op het water
Duurzaam
Maatschappelijk verantwoord
Show More
Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.