Welkom terug!

Informatie

Aantal personen: Vanaf 20
Vanaf 2 uur
Locatie: naar eigen keuze

Vanaf € 35,00 p.p. excl. BTW

Mogelijkheden

  • Catering

  • Entertainment

  • Aankleding

  • Activiteit

Welkom terug op kantoor!

Na anderhalf jaar leven vol onzekerheid en beperkingen, is het eindelijk zover. Door het hoge tempo van vaccineren en het loslaten van de maatregelen, krijgen we langzaam maar zeker onze vrijheid terug!

We mogen inmiddels alweer uit eten naar onze favoriete restaurants, naar het buitenland in de zomervakantie, olifanten bekijken in het dierenpark of naar het theater op de donderdag avond.

Het ziet er naar uit dat we binnenkort ook weer met zijn allen evenementen mogen bijwonen en het allerbelangrijkste voor velen, op kantoor werken!

Vele mensen werken nu al anderhalf jaar lang fulltime vanuit huis. Wij vinden thuiswerken toch wel een stuk minder gezellig dan op kantoor met al je collega's.

Aangezien de kans dus erg groot is dat we straks weer met zijn allen naar kantoor kunnen komen, is na de zomervakantie hét moment om even stil te staan bij het feit dat je zolang vanuit huis hebt gewerkt en nu eindelijk weer samen kan werken en socializen met je collega's!

Om dit groots aan te kunnen pakken en je werknemers echt even in het zonnetje te kunnen zetten, hebben wij een aanbod gecreëerd om jullie personeelsfeest helemaal naar eigen smaak te kunnen organiseren.

Een ontbijt samen met je collega's op kantoor, een groot strandfeest met een zanger of saxofonist, een dj op het dakterras, een bingo, pubquiz of een workshop, alles is mogelijk!

Wij werken samen met onze partner NH-Catering waardoor wij in staat zijn om voor iedereen een feestje te organiseren.

Dit kan dus een ontbijt zijn, lunch, borrel of diner.

Wij hebben een ruim aanbod aan unieke locaties, maar natuurlijk kan het ook plaatsvinden bij jou op kantoor of op een door jou gekozen locatie.

Vanaf € 35,00 p.p. excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

Open dag

aanbevolen 

Capoeira

Relatie evenement

aanbevolen 

Capoeira

Jubileum