dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Beat the box

In het kort:

Beat The Box staat in het teken van spanning, samenwerken, raadsels oplossen en plezier. Een unieke ervaring op iedere gewenste locatie!
Het verhaal wordt in stijl verteld door de instructeur.

Uitgebreide omschrijving:

Zodra de tijd begint te tikken stroomt de adrenaline door het lichaam en begint de strijd om de box te openen. Welk team lukt het om als eerst de box te openen en de inhoud van de box te bemachtigen.

Er is een pandemie uitgebroken, dit betekend dat er een zeer besmettelijk virus de hele wereld over gaat. Help jij David, de onderzoeker het tegenvirus, om de wereld te ontdekken? Het spel ‘Beat the Box’ staat in het teken van spanning, samenwerken, raadsels oplossen en vooral heel veel plezier. Beat the Box biedt een unieke nieuwe ervaring. Het spel kan op elk gewenst locatie gespeeld worden, bijvoorbeeld op kantoor, in een restaurant of in een kantine.

Het spel start als de grote tijdsklok begint te tikken. Elk team van vier t/m zes personen begint bij een box. Samen moeten de teamgenoten de eerste code kraken om de box te openen. Uit de box komen vier koffers met daarop sloten. In elke koffer zitten opdrachten en raadsels om de volgende koffer te openen. Gebruik elkaars kwaliteiten om zo snel mogelijk te zijn.

Het team dat als eerste het levensreddend middel heeft gemaakt en als eerste de eindkluis weet te openen heeft gewonnen. Twijfel niet en ga de nieuwe spannende uitdaging bij ons aan.

Combineren met:

-Lunch

-Diner

-Borrel

€ 20,00    37 personen of meer

€ 22,50    25 tot 36 personen

€ 25,00    13 tot 24 personen

€ 27,50    8 tot 12 personen                                                                                          

  Vanaf

€ 20,00

Vanaf 8 personen

In elke plaats mogelijk

1,5 uur durende activiteit

De boxen kunnen op maat gemaakt worden
               Vanaf € 20,00  excl. btw 

Beat the box

Inclusief

  • De koffers

  • De benodigde spullen

  • Inclusief instructeur in stijl van het thema

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 
Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.