dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Beach cleanup

Beach cleanup

Vanaf 20 personen

1 uur durende activiteit

Mogelijk in Wijk aan Zee

                   Vanaf € 7,50 excl. btw 

Inclusief                                                                         

  • Instructie

  • Benodigdheden om op te ruimen

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

  Vanaf

€ 55,00

In het kort:

Ga samen met je collega’s aan de slag op het strand in Wijk aan Zee, en maak met elkaar het strand helemaal plastic vrij. Door middel van handige aanwijzingen en tips maakt het, het opruimen nog leuker. Na afloop kun je samen met je collega’s genieten van een borrel of diner.

 

Uitgebreide omschrijving:

Plastic heeft een hele nare eigenschap: het vergaat namelijk niet. In de natuur of in zee valt het langzaam uit elkaar in steeds meer kleinere stukjes, maar het blijft plastic. Dieren kunnen plastic niet verteren, als ze het opeten kunnen ze er ziek van worden en zelfs dood gaan.

Ga samen met jouw collega’s het strand op en maak met elkaar het strand helemaal plastic vrij. Hierdoor draag je samen met jouw collega’s zeker een steentje bij aan een schonere en plastic vrije wereld.

Geniet samen van het mooie Wijk aan zee terwijl jullie het plastic uit het zand vissen.Jullie kunnen deze dag uitbreiden met een lekkere lunch, diner of een borrel als afsluiter van dit duurzame uitje op het strand. Beach cleanup kan ook worden gecombineerd met een ander activiteit op het strand in Wijk aan Zee.

Combineren mogelijk:

- Lunch

- Extra activiteit 

- Borrel

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.