Beach cleanup

1/1

Informatie

 

Vanaf 20 personen

1 uur durende activiteit

Locatie: Wijk aan Zee

 

 

Vanaf € 7,50 per persoon excl. BTW
 

Inclusief

  • Instructie

  • Benodigdheden om op te ruimen

Wat ga je beleven?

Plastic heeft een hele nare eigenschap: het vergaat namelijk niet. In de natuur of in zee valt het langzaam uit elkaar in steeds meer kleinere stukjes, maar het blijft plastic. Dieren kunnen plastic niet verteren, als ze het opeten kunnen ze er ziek van worden en zelfs dood gaan.

Ga samen met jouw collega’s het strand op en maak met elkaar het strand helemaal plastic vrij. Hierdoor draag je samen met jouw collega’s zeker een steentje bij aan een schonere en plastic vrije wereld.

Geniet samen van het mooie Wijk aan zee terwijl jullie het plastic uit het zand vissen. Jullie kunnen deze dag uitbreiden met een lekkere lunch, diner of een borrel als afsluiter van dit duurzame uitje op het strand. Beach cleanup kan ook worden gecombineerd met een ander activiteit op het strand in Wijk aan Zee.

Vanaf € 7,50 per persoon excl. BTW

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg

aanbevolen 

IMG_2944B.jpg

Duurzaam klimmen

In het bos ben je samen met je collega’s even weg van jullie werkplek. Je leert elkaar op een hele andere manier kennen. Terwijl je samen bezig bent draag je ongemerkt ook nog een steentje bij aan een betere maatschappij

aanbevolen 

plastic 3.jpg

Plastic vissen

Ga met uw collega's plastic vissen en draag jullie steentje bij aan een schonere wereld. Beleef dit sportieve en leuke uitje samen met jouw collega's.

aanbevolen 

Koken in Nature

Koken in het bos

Samen met je collega’s ga je het bos in om verschillende planten te bekijken en te proeven. Zodra jullie alle ingrediënten vanuit het bos hebben meegenomen is het tijd om het tweegangendiner te bereiden, en het vervolgens met z’n alle op te eten in het bos.