dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Avondarrangementen

De avondarrangementen van dtevents geven gelijk toegang tot het beste en gezelligste dat de streek in de avond te bieden heeft! .Kies gerust een arrangement dat goed past bij jouw gezelschap en jouw wensen. Je kunt uiteraard jouw avondarrangement ook geheel op maat samenstellen. Wilt u dit in Haarlem, Hilversum, Utrecht, Zaandam of Amsterdam? Bij ons maakt de locatie niet uit. Wij beschikken over vele locaties. De activiteiten zijn te boeken voor kleine- en grote groepen. 

Kies uit onderstaande avondarrangementen:

Amsterdam light Festival

Dit jaar is de achtste editie van het Amsterdam Light Festival. Met dit arrangement word je voorzien van transport, vaartocht door Amsterdam inclusief diner en drankjes en natuurlijk de prachtige lichtkunstwerken. Gezellige afsluiter van het jaar. Vindt plaats van 26 nov. 2020 tot 17 jan. 2021.

Duur

Minimaal

4 uur

25 personen

Vanaf

€ 79,50 p.p.

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.