dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Archery tag

1/3

Inclusief

  • Instructie van gecertificeerde instructeurs

  • Obstakels 

  • Masker, pijlen en bogen

  • Verschillende spelvormen

Archery tag

Vanaf 10 personen

1 uur durende activiteit

Op (bijna) elke locatie mogelijk
 

             Vanaf € 20,00  excl. btw 

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

In het kort:

Pijlen naar achter, mikken en schieten! Beschik je over de krachten van Robin Hood? Versla samen met het team je tegenstanders door ze af te schieten of alle doelen te raken.

 

Uitgebreide omschrijving:

Zodra het startschot klink begint de battle! Schiet jij je tegenstander af of kies je er voor om het target te raken en gaan jullie als winnaars naar huis?

Archery tag is de spannendere variant van een potje trefbal. Archery tag is een spel dat wordt gespeeld met pijl en boog. Word je geraakt door een pijl, dan raak je niet gewond. Er wordt namelijk gespeeld met veiligheidspijlen. Dit zijn pijlen met een plastic dop aan de punt. Daarnaast draag je een masker zodat jouw gezicht wordt beschermd.

Maak je bedrijfsuitje compleet, en ga samen met je collega’s de uitdaging aan. Een clinic met instructeurs duurt 1 uur en tijdens de game zijn er verschillende oefeningen en spel vormen. Werk in een team samen of ga alleen voor de winst. Of is jouw strategie alle doelen omschieten?

Archery tag is geschikt voor groepen van jong (vanaf 8 jaar) tot oud! Het spel kan overal gespeeld worden, zelfs op een (kunst)grasveld of in een sporthal. Geen kopzorgen over het regelen van de activiteit. Met onze instructeurs verzorgen wij onze clinics met verschillende spelvormen. Wanneer jullie aankomen staat alles klaar om direct te beginnen met Archery tag. Na afloop ruimen wij ook op. Ja, wij regelen alles! 

 

€ 20,00    20 personen of meer

€ 22,50    13 tot 19 personen

€ 25,00     8 tot 12 personen

 

Combineren mogelijk:

-Lunch

-Diner

-Borrel

  Vanaf

€ 20,00

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.