Vergaderen aan de voet van een cockpit

Informatie

Vanaf 8 personen
Vanaf 4 uur
Locatie: Amsterdam

Prijs op aanvraag

Inclusief

  • Zaalhuur

  • Wifi

  • Onbeperkt koffie, thee & water

Wat ga je beleven?

Aan de voet van een cockpit van een Boeing 737 kun je in de wolken vergaderen of dineren.

Een zeer unieke locatie die alle benodigde faciliteiten biedt.

De vergaderlocatie is gunstig gelegen, dichtbij het centrum van Amsterdam, de snelweg, Schiphol en zakelijke districten. Parkeren op de parkeerplaats is gratis.

Vanaf de locatie stap je zo op tramlijn 2. Terwijl je geniet van alle pracht in Amsterdam, sta je met tien minuten in het centrum. Wandelen in het Vondelpark, musea bezoeken of shoppen in de ‘9 straatjes’.

Kortom, je vergadert midden in het centrum van Amsterdam en toch bevind je je in een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Nederland!

Prijs op aanvraag

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

Centraal station

Unieke locatie in het centraal station van Amsterdam. Ideaal te bereiken met het openbaar vervoer. De ruimte is zeer geschikt voor de vergadering en uitermate goed te combineren met een lunch en/of diner. Deze ruimte is te huur van 8 tot 200 personen.

aanbevolen 

Capoeira

Aan het IJ

Een prachtig uitzicht op het IJ in Amsterdam. Deze locatie bevindt zich in Amsterdam-Noord en staat naast het mooie uitzicht ook bekend om de vis die wordt geserveerd. Combineer de vergadering met een heerlijke lunch of een diner. Deze ruimte is te huur van 8 tot 450 personen.

aanbevolen 

Capoeira

Duurzaam vergaderen

Vergaderen in de randstad, bij deze locatie is dit ronduit inspirerend. Deze locatie heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in vaandel staan. Binnen houden zij veel rekening met buiten.