Duurzaam vergaderen

Informatie

Vanaf 10 personen
Vanaf 4 uur
Locatie: Amsterdam

Vanaf € 26,00 per persoon incl. BTW

Inclusief

  • Zaalhuur

  • Wifi

  • Flip over

Wat ga je beleven?

Een vergaderlocatie in Amsterdam die jouw gasten inspireert en beweegt? Neem ze mee naar deze duurzame locatie in Amsterdam. Hier, in het hart van Nederland, brengen ruimte en rust de resultaten die je voor ogen heeft met jouw vergadering of training. Verras en prikkel jouw gasten met de ruimtelijkste vergaderlocatie in de Randstad.

Ruimte, rust en resultaten. Dat is de combinatie die jouw vergadering, training, workshop of cursus bijzonder geslaagd maakt. En precies deze drie elementen vind je in hier. Uiteraard samen met alle faciliteiten die bijdragen aan het succes van jouw ochtend, middag of dag. Ideaal als je op zoek bent naar een van de meest duurzame en veelzijdige vergaderlocaties in de regio.

Deze locatie geeft een nieuwe betekenis aan ‘ontzorgen’. Natuurlijk hebben we het daarbij over excellente service en over oog voor jouw wensen én gasten. Je mag echter meer verwachten. Zoals de All-Cables-Available-Service, onze Meeting Inspirations, de Meeting Kit die jouw vergadering in beweging houdt en uiteraard persoonlijk aandacht. Op elk moment.

Verwacht echter ook activiteit en vitaliteit. Wij houden jouw gasten in beweging tijdens jouw vergadering. Aan de pingpongtafel of op de fitness fietsen mét uitzicht op het groen. Er is een bolderkar vol materialen om samen de activiteit buiten op te zoeken.

Vanaf € 26,00 per persoon incl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

Het Stoomschip

Toen het stoomschip in 1897 gebouwd werd, was dit één van de grootste en sterkste stoomsleepboten van Nederland. Nu, 120 jaar later is het Nederlands oudste nog varende stoomschip en de perfecte vergaderlocatie voor een vergadering.

aanbevolen 

Capoeira

Vergaderen aan de grachtengordel

Deze inspirerende locatie is te vinden aan de mooie grachtengordel van Amsterdam. De ruimte is stijlvol ingericht met een lange eikenhouten tafel, een bar en een zitgedeelte. Daarnaast is de catering geheel biologisch.

aanbevolen 

Capoeira

Vergaderen aan de voet van een cockpit

Aan de voet van een cockpit van een Boeing 737 kun je in de wolken vergaderen en dineren!
Deze unieke ruimte kan al vanaf 8 personen gehuurd worden.