Aan het IJ

Informatie

Vanaf 8 personen
Vanaf 4 uur
Locatie: Amsterdam

Vanaf € 19,95 per persoon excl. BTW

Inclusief

  • Zaalhuur

  • Wifi

  • Onbeperkt koffie, thee & water

Wat ga je beleven?

Deze locatie is een uniek visrestaurant op een bijzondere locatie in Amsterdam-Noord. Het is gevestigd in een oude industriële loods op het bedrijventerrein van De Overkant, het voormalige Storkterrein, aan de Noordelijke IJ-oevers.

Naast dat het een goed visrestaurant is, kan deze vergaderlocatie ook goed gebruikt worden voor zakelijke bijeenkomsten. De locatie biedt ruimte aan maximaal 450 gasten. De ruimte is op verschillende manieren in te zetten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om het restaurant in tweeën te delen. Het grote restaurant gedeelte kan worden gebruikt voor het presentatiemoment. Om voor het juiste geluid te zorgen wordt een specialist ingezet op het gebied van licht en geluid.

Na het officiële gedeelte kan de groep zich verplaatsen naar het andere gedeelte voor een diner en eventueel een feest. Deze locatie biedt een gezellige sfeer voor het gehele evenement. Ook is het mogelijk om een klein gedeelte van het restaurant te huren voor kleinere gezelschappen. Dus ook ideaal voor een kleiner teamuitje.

Het restaurant is goed te bereiken met de pond en met de auto.

Vanaf € 19,95 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

Duurzaam vergaderen

Vergaderen in de randstad, bij deze locatie is dit ronduit inspirerend. Deze locatie heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in vaandel staan. Binnen houden zij veel rekening met buiten.

aanbevolen 

Capoeira

Het Stoomschip

Toen het stoomschip in 1897 gebouwd werd, was dit één van de grootste en sterkste stoomsleepboten van Nederland. Nu, 120 jaar later is het Nederlands oudste nog varende stoomschip en de perfecte vergaderlocatie voor een vergadering.

aanbevolen 

Capoeira

Vergaderen aan de grachtengordel

Deze inspirerende locatie is te vinden aan de mooie grachtengordel van Amsterdam. De ruimte is stijlvol ingericht met een lange eikenhouten tafel, een bar en een zitgedeelte. Daarnaast is de catering geheel biologisch.