dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Workshop ademen

1/2

Workshop ademen

Vanaf 8 personen

2 uur durende workshop

Op (bijna) elke locatie mogelijk
 

               Vanaf € 32,50 excl. btw 

Inclusief

  • Instructeur

Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Heb je vragen?
 

 

 

In het kort:

Stress op het werk is beroepsziekte nummer 1 en meer dan 1 miljoen mensen in Nederland lopen jaarlijks het risico op een burn-out en andere werk gerelateerde psychische aandoeningen.  En als je dan besloten hebt een andere koers te varen, is dat ook best spannend. Maar…

Uitgebreide omschrijving:

Stress op het werk is beroepsziekte nummer 1 en meer dan 1 miljoen mensen in Nederland lopen jaarlijks het risico op een burn-out en andere werk gerelateerde psychische aandoeningen. Als je dan besloten hebt een andere koers te varen is dat best spannend, en dat is ook zeker logisch!

Maar… als je niets anders er aan doet, gaat er ook niets veranderen. Dus het is goed om te leren met stress gerelateerde klachten om te gaan. Één van de beste manieren is beter leren ademen!

Hoe je het leven ervaart en hoe je omgaat met processen en gebeurtenissen in je leven heeft invloed op je lichaam én op je ademhaling. Je krijgt een nieuwe kijk op ademhalen en leert praktisch het hoe en waarom van de methode.

Deze twee uur durende workshop kan gegeven worden op (bijna) alle locaties, ook kan de workshop worden gecombineerd. Denk bijvoorbeeld aan: een uitgebreide lunch, een luxe diner, een gezellige borrel om de workshop mee af te sluiten of een teambuilding activiteit. Ook kunnen wij voor een locatie zorgen, de locatie zal aan al je wensen en eisen voldoen. Vraag bij ons een offerte aan zodat wij er gelijk mee aan de slag kunnen gaan.

Combineren mogelijk:

- Teambuilding activiteit

- Borrel

- Lunch

  Vanaf

€ 32,50

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.