Workshop Capoeira

Informatie

Vanaf 10 personen
1 uur durende workshop
Locatie: op bijna elke locatie mogelijk

Vanaf € 27,50 per persoon excl. BTW

Inclusief

  • instructeur

  • Materiaal

Wat ga je beleven?

Capoeira  is een spel, dat vaak omschreven word als een Braziliaanse vecht-dans. Het spel is een uitwisseling van aanvals- en verdedigingstechnieken op muziek, waarbij de verdedigende partij laag gebukte en ontwijkende bewegingen maakt. Boven alles is Capoeira een spel, er zal geen winnaar of verliezer zijn.

Capoeira is een vechtkunst verborgen in een dans en zo veel meer. Aanvallen, verdedigen, dansen, vechten, filosofie, muziek, zingen en nog meer wat je zult gaan meemaken tijdens deze workshop. Ervaar hoe ook jij deel kan nemen aan de capoeiraroda!

De workshop is erg toegankelijk en ook voor mensen met een mindere conditie goed te doen. Deze workshop gaat namelijk vooral om het plezier maken met elkaar en het leren kennen van een nieuwe sport. Wie weet ben jij er wel erg goed in?!

Dit is een één uur durende workshop die op (bijna) elke locatie kan worden gegeven. Mocht je zelf geen locatie weten, vraag bij ons een offerte aan voor de workshop en een geschikte locatie. Wij hebben tal voor locaties waar de Capoeira vecht-dans zeker gedanst kan gaan worden! Deze workshop is natuurlijk ook te combineren met een ander activiteit, transport of misschien wel een gezamenlijke lunch, diner, of een borrel.

Combineren mogelijk:

  • Extra activiteit

  • Lunch

  • Diner

  • Borrel

  • Transport

Vanaf € 27,50 per persoon excl. BTW

Heb je vragen?
 
kim wix_edited_edited.jpg
Bel ons op
085-7470476
Ma t/m vrij: 8:30-17:30 uur
Previous
Next

aanbevolen 

Capoeira

Online fitness trainingen

Mis jij het sporten ook zo of wil je hier juist graag mee beginnen? Ga dan samen met jouw collega's de uitdaging aan en volg de online fitness trainingen!​

aanbevolen 

Capoeira

Online workshop yoga

Fit en vitaal zijn is niet enkel gezonde voeding en cardio, maar ook een gezonde geest. Zeker in een stressvolle tijd waarin we ineens moeten thuiswerken, je kinderen niet naar school gaan en je ieder uur in een nieuwe Zoom meeting stapt, is het belangrijk om je zo nu en dan terug te trekken van het drukke leven.

aanbevolen 

Capoeira

Online workshop fotografie met je smartphone

Krijg tips & tricks van een influencer over hoe je de mooiste foto’s thuis maakt of rustig in de natuur.
Log in op een veilige online omgeving en laat je samen met je collega’s inspireren en
laat volgers op Instagram beslissen wie de mooiste foto heeft gemaakt met zijn/haar smartphone.