dtevents
Lagendijk 3

1541 KA, Koog aan de Zaan

info@dtevents.nl

085-747 04 76

Wij verzorgen met een creatief- en tikkeltje eigenwijs team jouw vergaderlocaties, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen, congressen en/of evenementen in Noord-Holland. Ons specialisme is het organiseren van complete verzorgde bedrijfsuitjes in bijvoobeeld Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en nog veel meer plaatsen in Noord-Holland.

  • LinkedIn
  • logo-facebook
  • instagram-circle-logo-2_large

Actieve workshops

Kom in actie met het team en kies voor een actieve workshop. Gooi de energie eruit en verzet de gedachte door lekker actief bezig te zijn. De actieve workshops zijn op verschillende locaties te boeken. Er zijn zowel binnen- als buiten workshops en voor ieder wat wils.  Er is voldoende variatie.

Kies uit onderstaande actieve workshops:

Workshop capoeira

Capoeira is een Braziliaanse dans- en vechtkunst. De workshop start met een korte kennismaking en introductie voordat jullie aan de slag gaan. Lekker aan de slag met aanval- en verdedigingstechnieken op muziek. Ook leuk als break-out sessie.

Duur

Minimaal

1 uur

10 personen

Vanaf

€ 275,00 per uur

Haka workshop

Haka is officieel een ceremoniële dans van de Maori's uit Nieuw-Zeeland. Tijdens de Haka workshop gebruik je zowel het lichaam als de stem. Het is combinatie van het laten spreken van zowel de innerlijke als de uiterlijke kracht. Je laat het hele lichaam spreken.

Duur

Minimaal

30 minuten

10 personen

Vanaf

€ 22,50 p.p.

Screenshot_1.png

Op zoek naar een leuk uitje of unieke vergaderlocatie? Vul het contactformulier in of bel 085-7470476.
Wil je liever persoonlijk contact? Wij komen graag bij je langs.